Alle facette van HARINACS

SMALL

De uitvoering van small kan een maximaal van 4 pagina’s nieten volgens de fabrikant, wij hebben het getest en hij kan zelfs 6 pagina’s nieten. Hij is verkrijgbaar in de kleuren: wit, licht groen, licht blauw, bruin en roze. Vanwege zijn compacte formaat is hij vooral geschikt voor mensen met kleine handen (kinderen). En het nieten van weinig pagina’s. Bijvoorbeeld, voor het knutselen, voor het aan elkaar nieten van bonnetjes in de detailhandel.


MEDIUM

De uitvoering medium kan volgens de fabrikant maximaal 6 velletjes papier nieten. Deze wordt in de video laten zien. Verkrijgbaar in de kleuren: wit, lichtgroen, lichtblauw en roze.


MEDIUM +

In 2016 kreeg de medium een kleine update (MEDIUM +). De vorm, de kleur en vooral zijn vermogen werden gewijzigd. Hij is nu nog krachtiger. Officieel niet deze variant nu 8 pagina’s, maar als het moet dan kan hij ook door 10 pagina’s nieten! Verkrijgbaar in de volgende kleuren: roze, zwart en groen. Wit en blauw op aanvraag.


PRESS TYPE

De meest elegante variant van de niet loze nietmachine. Deze uitvoering houdt het papier bij elkaar zonder dat er een gaatje ontstaat in het papier. Het papier wordt niet beschadigt. En de 5 pagina’s kan je zonder problemen uit elkaar halen. Dit is ideaal voor documenten die later weer uit elkaar gehaald moeten worden.
De PRESS TYPE is verkrijgbaar in de kleuren: groen, wit, blauw en roze.